facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 13. 9. 2006

Skener A4 pro profesionální použití

GT2500_638.jpgEpson GT-2500 je vysoce produktivní skener pro uchovávání a správu profesionálních dokumentů. Jedná se o ideální řešení pro různé pracovní skupiny a sezení, neboť nabízí vysoce kvalitní skenování s rozlišením až 1 200 dpi, a to při vysoké rychlosti až 27 černobílých nebo 11 barevných skenovaných stránek za minutu. Epson GT-2500 má několik nových funkcí, například Twain a ISIS ovladače pro snadné řízení skenování dokumentů, vysohorychlostní rozhraní 2.0 a automatický podavač dokumentů s kapacitou až 50 stran s možností oboustraného tisku.

Model Epson GT-2500 Plus obsahuje navíc různý software pro úpravu pracovních dokumentů jako PageManager 7, Bizcard OCR 5.0 nebo Adobe Acrobat 7.0 Standard. Funkce GT-2500 mohou být ještě dále rozšířeny pomocí volitelné karty Epson Network Image Express, která umožňuje uživateli umístit jeho dokumenty v digitální podobě na místní síti. Skener GT-2500 je uveden na český trh v září 2006 za doporučenou prodejní cenu 25 805 Kč včetně DPH.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.