facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 12. 9. 2006

Síťová kamera s 10x optickým zoomem

DCS-6620_637.jpgNového člena rodiny internetových kamer SECURICAM Network představila společnost D-Link. Síťová kamera DCS-6620 s 10x optickým zoomem je vybavená podporou dvou kodeků, vestavěným mikrofonem, citlivým snímačem pro slabé osvětlení a 10/100 Fast Ethernet portem pro bezpečné a spolehlivé síťové připojení. DCS-6620 má také motorizované otáčení a naklánění a dokáže snímat i při slabém osvětlení, protože má vysokou světelnou citlivost 0,05 luxu. Pomocí IP dohlížecího programu s mnoha funkcemi můžete sledovat a ovládat až 16 kamer, načasovat nahrávání, nastavit funkce pro detekci pohybu a měnit nastavení jedné nebo více kamer.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.