facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 24. 3. 2006

Širokoúhlý notebook značky Lenovo

Lenovo_N100_612.jpgSpolečnost Lenovo představila první notebook značky Lenovo vybavený dvoujádrovým procesorem a širokoúhlým displejem, který je určen zejména pro klienty z řad malých firem a drobných podnikatelů disponujících pouze omezeným IT rozpočtem. Notebook Lenovo 3000 N100 výrazně zjednodušuje práci a údržbu, neboť díky integrované sadě nástrojů automaticky zvládá rutinní úkoly spojené se zabezpečením a údržbou. Díky sadě nástrojů Lenovo Care se uživatelé obejdou i bez specializované IT podpory.

K novým funkcím zejména patří speciální klávesa pro diagnostiku vzniklého problému a případného obnovení systému při katastrofickém zhroucení softwaru způsobeném viry a dalšími případy kybernetické kriminality, dále možnost automatických aktualizací a snadné propojení domácí sítě (pomocí kabelů i bezdrátově). Nový notebook Lenovo 3000 N100 váží pouhých 2,5kg a dodává se ve verzích s 14.1 a 15.4palcovým displejem. Je vybaven technologiemi Intel Core Duo nebo Intel Core Solo a nabízí širokou konektivitu, včetně integrované 802.11 a/b/g bezdrátové LAN a standardu 10/10 Ethernet na všech modelech. Vybrané modely jsou vybaveny též podporou standardu Bluetooth.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).