facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 25. 8. 2005

Simac Technik certifikován podle EMS normy ISO 14001

Simac Technik prošel v těchto dnech úspěšnou prověrkou na uplatnění systému tzv. environmentálního managementu dle normy EN ISO 14001:2004. Péče o životní prostředí patří k aktuálním celosvětovým problémům. Systémy environmentálního managementu (EMS) slouží jako nástroj zabezpečování ochrany životního prostředí v organizaci. Zavedený systém environmentálního managementu (EMS) garantuje všem stranám (zákazníkům, partnerům, široké veřejnosti i státní správě), že společnost chrání životní prostředí a snižuje dopady, které na životní prostředí má její činnost.

Certifikované systémy EMS mají celosvětovou platnost a zaručují, že takto zavedený systém environmentálního managementu je v souladu s platnými mezinárodními standarty. Společnost, která se rozhodne získat Certifikát shodný s požadavky této normy, musí vytvořit, dokumentovat, uplatňovat a udržovat systém environmentálního managementu a neustále zdokonalovat jeho efektivnost.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.