facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 5. 10. 2021 - Zdeněk Gric

Sharp/NEC představuje dva nové modely velkoformátových displejů řady C

Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe oznámila dva nové modely své řady velkoformátových displejů C, které kombinují rozlišení UHD, vysokou spolehlivost a dlouhou životnost. Jedná se o 75" model NEC MultiSync C750Q a 86" model NEC MultiSync C860Q. Oba displeje jsou k dispozici od začátku listopadu a poskytují zobrazení “pixel-free” ve velkém měřítku a vestavěné kancelářské funkce. Poskytují také připravenost na budoucí upgrade díky platformě NEC Open Modular Intelligence (OMi), která uživatelům umožňuje kdykoli zvýšit výkon displejů bezproblémovou integrací řady NEC OPS Slot-in PC nebo signálových rozhraní.



Mezi další funkce produktu, které jsou k dispozici na obou displejích, patří:

  • Profesionální úroveň Haze – matný displej, který zajišťuje skvělou viditelnost bez rušivých odlesků • Jas 350 cd/m2 pro dokonalou kvalitu zobrazení ve všech prostředích a za všech úrovní osvětlení 
  • Vestavěné kancelářské funkce včetně rychlého probuzení při připojení vstupu, pro efektivnější schůzky 
  • Připojení a zpracování signálu s ohledem na budoucnost (OMi), včetně mnoha vstupů s nativním rozlišením UHD s obnovovací frekvencí 60 Hz, DisplayPortem a HDMI. Samozřejmostí je automatické zvýšení nenativního rozlišení do rozlišení UHD pro ostatní vstupy. 
  • Efektivní správa zařízení, která šetří námahu provozovatelů tím, že jim umožňuje připojit každé zařízení z centralizovaného místa prostřednictvím softwarového nástroje NaViSet Administrator 2.

Stejně jako všechny produkty spolehlivé řady displejů NEC MultiSync jsou i nové modely navrženy tak, aby poskytovaly přednášejícím maximální jistotu a comfort při prezentacích. Retail, pohostinství, cestovní ruch a veřejná správa mohou díky UHD rozlišení s výhodou využít možnost velikost pracovní plochy pro svá sdělení. Oba displeje mají tenké rámečky a moderní vzhled, který doplňuje nejmodernější architekturu a snadno se začlení do interiéru.

Martin Lienau, produktový manažer pro velkoformátové displeje ve společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe, řekl: "Od začátku pandemie si stále více podniků uvědomuje důležitost videokonferencí v rozlišení UHD, které se vyznačují ostrým rozlišením a skvělou čitelností v rozmanitých světelných podmínkách. Nové displeje C750Q a C860Q jsme navrhli tak, abychom zohlednili zpětnou vazbu uživatelů a učinili řadu C ještě dostupnější než kdykoli předtím."

"Díky špičkovému výkonu v oboru, rozsáhlé sadě funkcí a budoucí konektivitě představují naše nové displeje dokonalou kombinaci ceny a výkonu pro řadu aplikací v různých odvětvích."


 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.