facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 8. 9. 2011

Šest nových řad tiskáren a mfp A4 Canon

pro malé i velké firmy

Canon představil dvě nové řady černobílých tiskových zařízení imageRunner (imageRunner 1100 a imageRunner 1700) a čtyři řady i-Sensys (LBP7600, MF5900, MF8000 a MF8300). Pro všechny tyto stroje je společný formát A4. Zařízení imageRunner jsou kompatibilní s platformou uniFlow, která umožňuje správu tisku i skenování. S uniFlow je kompatibilní i laserová tiskárna LBP7680Cx, což umožňuje propojení s platfrmou Canon MEAP.


Canon imageRunner 1700 a 1100
Nové černobílé řady imageRunner přináší řadu vylepšených funkcí. imageRunner 1700 nabízí vysokou rychlost tisku 30, 40 nebo 50 stran za minutu. Navíc se tato řada vyznačuje intuitivním dotykovým ovládáním a pokročilým uživatelským rozhraním, které lze dle potřeby modifikovat a přizpůsobit dalším MEAP zařízením Canon, takže v rámci jednoho podniku mohou mít všechny stroje nastaveno stejné ovládání. Řada imageRunner 1700 umožňuje také připojení kompaktního finišeru pro sešívání dokumentů. imageRunner 1100 obsahuje tři kompaktní cenově dostupné modely s rychlostí tisku 33 stran za minutu, které jsou vhodné pro malé pracovní skupiny s nižšími objemy tisku. Obě řady nabízí kompatibilitu s uniFlow a poskytují snadné propojení bez použití MIND (Modular Identification Network Device) boxu. Kompatibilita s eMaintenance umožňuje vzdálenou údržbu i rozšířené možnosti správy.

Canon i-Sensys LBP7600
Nová generace laserových tiskáren i-Sensys LBP7600 vychází z platformy používané u strojů imageRunner Advance. Tiskárny umožňují snadné začlenění do podnikových sítí a nabízí širokou škálu podnikových funkcí v kompaktním těle. Propojení s výkonnou platformou pro správu tisku uniFlow umožňuje lepší kontrolu nad tiskovými náklady a vyšší zabezpečení dokumentů.

Canon i-Sensys MF5900, MF8000 a MF8300
Výrobce také představil novou černobílou řadu i-Sensys MF5900 a barevné řady multifunkčních laserových zařízení MF8300 a MF8000. Všechny řady obsahují i model s Wi-Fi pro bezdrátové připojení do sítí a s dotykovými klávesami „Solution Keys“, které zjednodušují skenování do PC, používání zabezpečeného tisku a přispívají k úspoře papíru při kopírování. Řada i-Sensys MF8300 tiskne barevně i černobíle rychlostí až 20 stran za minutu a nabízí funkci automatického oboustranného tisku. Řada i-Sensys MF8000 tiskne v barvě rychlostí 8 stran za minutu a černobíle 12 stran za minutu. Nová kompaktní černobílá řada i-Sensys MF5900 nabízí rychlost tisku 33 stran za minutu a podporu jazyka PostScript.

Všechny uvedené produktové řady, kromě i-Sensys MF8000 a MF8300, dostupných až od listopadu, budou v prodeji od října 2011.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.