facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 22. 8. 2012

Servodata jmenovala nového člena představenstva

Novým členem představenstva společnosti Servodata byl jmenován Petr Cenek, dlouholetý finanční ředitel firmy. Nahradí Jana Knyttla, který ze společnosti Servodata odchází. Petr Cenek (*1969) pracuje ve společnosti Servodata od roku 2003. Kromě finančního řízení firmy, odpovědnosti za vedení účetnictví a reportingu patří do jeho kompetencí rovněž jednání o financování projektů s dodavateli, bankami, partnery i zákazníky Servodat. Před nástupem do Servodat působil Petr Cenek jako finanční ředitel Evropské Cestovní Pojišťovny. Kariéru v oblasti financí zahájil v české pobočce KPMG a poté úspěšně pokračoval ve společnosti Kraft Jacobs Suchard.



Vzhledem k neočekávaným skutečnostem neproběhne změna na pozici ředitele obchodní divize Abakus společnosti Servodata, kterou opouští Jan Knyttl, způsobem oznámeným v tiskové zprávě ze dne 26. července 2012. Petr Linek, který měl převzít vedení divize po odcházejícím Janu Knyttlovi, do společnosti Servodata nenastoupí. Do jmenování nového ředitele povede divizi Abakus obchodní ředitel Servodat Martin Malý.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.