facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 5. 6. 2012

Servery HP Integrity s vylepšeným HP-UX

HP oznámilo dostupnost vylepšení operačního systému HP-UX. Zákazníkům mimo jiné umožní zvýšit efektivitu provozu serverů a dosáhnout maximální spolehlivosti nejnáročnějších aplikací, které jsou stěžejní v kritických firemních procesech. Nová vylepšení systému HP-UX 11i v3 obsahují rozšíření funkcí HP Serviceguard a také nové možnosti pro virtualizaci, díky kterým mají firmy možnost:


  • Zajistit vysokou dostupnost kritických aplikací pro nové technologie z oblasti ukládání dat a také integraci nových databází – včetně podpory řešení HP LeftHand P4000, Sybase ASE 15.7 a Enterprise DB – díky využití ochrany HP Serviceguard failover.
  • Zvýšit efektivitu využití serverů HP Integrity díky virtualizačnímu softwaru HP-UX Virtual Partitions (vPars). Původně byl tento nástroj dostupný pouze pro servery HP Superdome, nejvyšší řadu serverových systémů HP Integrity, nyní je HP UX vPars k dispozici pro všechny servery HP Integrity.
  • Zjednodušit správu virtualizovaných úloh prostřednictvím jediného grafického rozhraní, dostupného jak pro virtualizaci HP vPars, tak i pro HP Integrity Virtual Machines 6.1.
  • Optimalizovat systémové zdroje prostřednictvím vyššího vstupně/výstupního (I/O) výkonu pro aplikace kladoucí velké nároky na ukládání dat, a to díky využití softwaru HP-UX vPars. Aplikace mohou přistupovat až k 2 048 diskům v rámci jednoho virtuálního oddílu; software HP-UX vPars tak dokáže mnohem lépe škálovat náročné výpočetní úlohy typické pro kritické podnikové aplikace či data mining.
  • Výrazně snížit náklady spojené s I/O pro HP Superdome 2 a HP Integrity blade servery díky optimalizaci a možnosti sdílet I/O karty napříč virtuálními platformami.

Postupné vylepšování klíčových HP-UX funkcí a jejich následný přenos rovněž do prostředí Linuxu a Microsoft Windows tak umožní stále zvyšovat jejich dostupnost, spolehlivost a výkon. Jsou tak chráněny investice firem do HP-UX platformy, mimo jiné i díky jejímu budoucímu možnému rozšíření o mission critical platformu x86 s obdobnou úrovní spolehlivosti, škálovatelnosti a výkonem, jako má HP-UX prostředí.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.