facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 16. 5. 2014

Seminář představí nástroje operativního řízení společnosti

Odborný seminář na téma Operativní řízení společností pořádá 22. května společnost Inmedias. Jeho cílem je nejen prezentovat, ale také diskutovat s účastníky o metodách a postupech efektivního řízení společnosti. Akce se uskuteční v Hotelu Motorsport v Ostrovačicích u Brna.



Na semináři budou prezentovány postupy a nástroje, které jsou aplikovatelné ve všech typech společností, od obchodních po výrobní. Přednášky se budou věnovat řízení nákladů a zvyšování efektivity rutinních činností, na pořadu dne budou například témata CRM jako konkurenční výhoda, Automatizace komunikace s ERP, Efektivní řízení oběhu dokladů a dokumentů a další.

 

Seminář je určen především pro manažery, ale i ostatní pracovníky, kteří jsou odpovědní za rozvoj svých společností a zajímají je možnosti modernizace řídících procesů.

 

Program dne a registrační formulář najdete ZDE. Účast na akci je zdarma.

 

(red)


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.