facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 1. 3. 2017

Seminář o IT v průmyslu

MESV rámci veletrhu Amper na brněnském výstavišti proběhne 21. března již 4. ročník semináře s názvem IT V PRŮMYSLU se zaměřením na využití výrobních informačních systémů (MES) v průmyslových výrobních podnicích. Na semináři zazní témata týkající se praktických aspektů využití systému ve výrobě jako je sběr dat, simulace, bezpečnost přenosu informací, či MES ve světle Industry 4.0.



Zaměříme se však také na lidské aspekty hrající v tomto oboru roli. Jak je možné, že zlepšení po implementaci MES systému nenastalo? Víte co se děje ve vaší výrobě? Jak probíhá na pracovišti komunikace mezi pracovníky?

Implementací informačního systému do výrobního procesu podpora výrobního procesu nekončí.

Kdy? 21. BŘEZNA, 2017
Kde? Výstaviště BRNO, v rámci veletrhu Amper
Vstup: Zdarma
Web: www.konference-tmi.cz/popis-konference37.html

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.