facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 28. 12. 2005

Seagate kupuje Maxtor

sm299.jpg Společnost Seagate oznámila odkoupení třetího největšího výrobce pevných disků, společnosti Maxtor. Po transakci, kterou odsouhlasili představitelé obou společností, bude za každou akcii společnosti Maxtor vyplaceno 0,37 akcie společnosti Seagate. Celková hodnota tohoto obchodu je vyčíslená na 1,9 mld. USD. Bývalí vlastníci Seagate tak budou vlastnit 84 % nové společnosti, vlastníci Maxtoru 16 %. Spojení by mělo přinést oběma společnostem synergický efekt, přičemž jeho projevem bude i roční úspora na úrovni 300 mil. USD. Obchod by měl být uzavřen v průběhu druhého pololetí 2006. Do té doby budou společnosti působit odděleně.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.