facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 20. 11. 2006

S&T v ČR zdvojnásobila svůj obrat

S&T Services Česká republika (S&T), tuzemská pobočka nadnárodní technologické společnosti S&T AG, zvýšila během prvních devíti měsíců svého hospodářského roku obrat na 581 milionů korun (20,7 milionů eur). Ve srovnatelném období loňského roku dosáhl obrat společnosti 291 milionů korun (10,4 milionů eur). Česká pobočka S&T tak oproti loňskému roku zvýšila obrat o 99 procent.

Nadnárodní společnost S&T System Integration & Technology Distribution AG (S&T AG) se sídlem ve Vídni, která vlastní stoprocentní podíl v české pobočce S&T, zaznamenala během prvních devíti měsíců letošního roku obrat ve výši 8,9 miliardy korun (319 milionů eur). Meziročně tak obrat firmy vzrostl o 41,9 procent. Zisk před zúročením a zdaněním ve sledovaném období výrazně stoupl o 131,3 procent na 213 milionů korun (7,6 milionů eur). Česká republika je podle analýzy S&T AG jedním z nejdynamičtějších trhů. V porovnání 19 zemí, kde skupina S&T působí, jasně dominuje Česká republika a Polsko. Jejich IT trhy jsou vysoce vyvinuté a zaznamenávají silnou poptávku po IT službách.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.