facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 4. 12. 2020 - Zdeněk Gric

S novým systémem HELIOS Nephrite přišel i nový produktový manažer

S novým produktem - systémem HELIOS Nephrite, určeným především pro velké firmy - přišla na podzim letošního roku na trh společnost Asseco Solutions. Současně nastoupil i nový produktový manažer, který je za něj jeho uživatelům i potenciálním zákazníkům odpovědný. Jmenuje se Jiří Brych (naroz. 1987). Před svým nástupem do Asseco Solutions prošel několik zaměstnání, kde pracoval na různých marketingových pozicích. Jeho první zkušeností byla firma AAA Byty.cz. Poté následovaly společnosti Mladá fronta, EFIN či Edenred nebo start-up Fidoo. Jeho přáním vždy bylo pomáhat firmám s využitím digitalizace nejrůznějších produktů. To jej také nakonec přivedlo do společnosti Asseco Solutions, která je producentem podnikových informačních systémů Helios.



„Do společnosti Asseco Solutions mě přivedla touha pomáhat firmám pomocí informačních technologií. A myslím, že zde je skutečně to pravé místo, protože informační systémy HELIOS prostupují celou firmou, a tak je kýžený dopad nejviditelnější. Prostě ideální místo, jak měnit svět…,“ říká Jiří Brych.

Kromě práce pro Asseco Solutions se Jiří Brych zabývá také výukou marketingu na Vyšší odborné škole České unie sportu.

Mezi jeho koníčky patří různé sportovní disciplíny, ale v současné době především jeho dvě malé děti.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.