facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 7. 2. 2007

S Asusem příjemněji na Windows Vista

Asus_M2N32-SLI_premium_706.jpgAsus přichází na trh s čtyřmi modely základních desek, které jsou navrženy přímo pro MS Windows Vista. Speciální doplňky, například ScreenDUO, AI Remote, AP Trigger, TPM (Trusted Platform Module) nebo ASAP (Asus Accelerated Propeller) obohacují dostupnou výbavu pro nový operační systém.
ScreenDUO představuje malý přídavný ovládací panel s displejem, který umožňuje pohodlné sledování potřebných informací bez nutnosti spouštět PC. Může synchronizovat informace z PC nebo webových stránek; zobrazovat RSS zprávy, přehled schůzek a jiné důležité informace.


AI_Remote_706.jpg Inteligentní ovládání – AI Remote umožňuje pohodlné kompletní dálkové ovládání PC. Stisknutím tlačítka může uživatel řídit činnost počítače, například zapínat/vypínat PC, spouštět oblíbené aplikace pomocí funkce AP Trigger nebo ovládat funkce AI Gear (regulace výkonu a hlučnosti) a AI Nap (klidový režim). Kromě toho má AI Remote všechny funkce klasického ovladače pro přehrávání médií.
Základní deska podporuje technologii Trusted Platform Module (TPM), která poskytuje zvýšenou ochranu dat, zabezpečení pomocí silného šifrování/dešifrování a kontrolu integrity platformy. TPM modul je prodáván samostatně.
Akcelerace výkonu – ASAP (Asus Accelerated Propeller, modul s flash pamětí) zajistí rychlejší plnění požadavků uživatele. Podporuje technologii Windows ReadyBoost, která zlepšuje výkon systému pod Windows Vista.
Dostupné jsou tyto nové základní desky: M2N32-SLI Premium Vista Edition; M2N-Plus Vista Edition; P5B Premium Vista Edition a P5B-Plus Vista Edition.

 
  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.

  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.