facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 5. 12. 2011

Rychlé a úsporné mfp Samsung SCX-3400

Šest nových kompaktních čb zařízení pro malé a střední podniky

Samsung představil šest nových přírůstků série rychlých a nákladově úsporných černobílých multifunkčních tiskáren SCX-3400, vhodných pro malé a středně velké firmy. Tato zařízení umožňují jednoduchý a cenově příznivý tisk, skenování, kopírování a faxování. Jsou vybavena funkcí Easy Printer Manager, která umožňuje sledovat práci tiskárny v reálném čase, stejně jako zobrazovat statistiky na údržbu. Tiskárny využívají integrovaného řídícího programu, který umožňuje uživateli sledovat další multifunkce Samsung na jedné obrazovce. Toto multi-monitorovací zařízení také umožňuje, aby byla tiskárna ovládána na dálku, což je v kancelářském prostředí důležitý aspekt.


Tlačítko One Touch Eco přepíná do úsporného režimu, který při tisku automaticky šetří energii, toner a papír. Kromě toho jsou tiskárny SCX-3400 vybaveny ovladačem Samsung Easy Eco Driver, jež umožňuje vlastní nastavení pro správu a řízení nákladů na tisk. S jeho využitím mohou uživatelé například zabránit tisku zbytečného textu nebo obrázků zvoleného dokumentu bez změny původního souboru. Navíc lze tisknout až 8 snímků / stránek na jednu stranu, což opět přispívá k úspoře nákladů.

Zařízení SCX-3400W/3405W/3405FW umožňují uživatelům prohlížet a tisknout i soubory a dokumenty z libovolného mobilního zařízení s instalovanou aplikací Samsung MobilePrint. Zatímco standardní identifikační metody vyžadují 10krokový postup při nastavení v bezdrátové síti, Samsung one-touch nastavení bezdrátové sítě (WPS) umožní uživateli připojit tiskárnu přes přístupový bod/router během dvou minut.
 


Výklopný ovládací panel s displejem


Navíc funkce WiFi Direct umožňuje připojení tiskáren k mobilním zařízením, a to přímo bez přístupových bodů vynecháním komplikovaných spouštěních procesů a konfigurací.

Tiskárny Samsung z řady SCX-3400 používají procesor 433 MHz a paměť 128 MB, tisknou rychlostí až 20 stran A4 za minutu. 

Všech sedm nových modelů dokáže skenovat i kopírovat, tiskárny Samsung SCX-3400F, SCX-3405F a SCX-3405FW mají také faxové spojení.


 
  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.