facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 31. 10. 2014

Růžena Barešová nastoupila do managementu společnosti Adastra

Konzultační a softwarová společnost Adastra přivítala nového člena týmu. Na pozici business development manager nastoupila Růžena Barešová, která má více než desetileté zkušenosti z působení v mezinárodních IT firmách. V této pozici bude mít za úkol identifikování nových obchodních příležitostí na trhu a zároveň zastřešení marketingového oddělení.



„Po více než 10 letech v korporacích jsem se rozhodla pro změnu. Adastra pro mě vždy byla synonymem mladé, dynamické a vysoce profesionální společnosti a tak jsem se rozhodla přijmout tuto pracovní výzvu. V rámci mého obchodního působení tak vidím přirozenou cestu, jak zúročit své znalosti, kontakty i zkušenosti z IT,“ uvádí Růžena Barešová, Business Development Manager společnosti Adastra.

 

Ve svém volném čase Růžena Barešová sportuje, cestuje a zbytek volného času tráví s rodinou a přáteli. V osobním i profesním životě se Růžena snaží být vždy pozitivní a má ráda výzvy.

 

foto: Růžena Barešová, archiv Adastra


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.