facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 24. 3. 2011

Router pro rychlé připojení k Internetu

Airlive GW-300NAS Gigabit WAN P2P USB

AirLive představuje nejnovější 2T2R Wireless Router 300Mbps GW-300NAS s gigabitovými LAN porty a gigabitovým WAN portem. Router je připraven speciálně pro náročné uživatele SOHO segmentu. AirLive GW-300NAS je zařízení s jednoduchým nastavením a instalací. Jedná se o komplexní řešení pro časté uživatele internetu, pro které je rychlost a spolehlivost připojení prioritou. Zařízení má k dispozici vestavěný USB port podporující mass storage zařízení a externí pevné disky s partition FAT16/FAT32, EXT2, NTFS (pouze pro čtení). To otevírá další možnosti routeru, který díky tomu může být použit jako Samba server, nebo FTP server. Další funkcí je vestavěný agent pro stahování z internetu kompatibilní s BitTorrent, eMule. AirLive GW-300NAS obsahuje programovatelný kalendář například pro stahování souborů přes den a P2P stahování souborů v noci.



Hlavní výhodou Airlive GW-300NAS Wireless Router 2T2R 300Mbps Giga je rychlost stahování a odesílání dat ze sítě a internetu, a extrémně rychlá komunikace s LAN zařízeními. Router obsahuje možnost vypnout bezdrátový vysílač přes vestavěné Wi-Fi tlačítko.

 

Rychlý procesor v AirLive GW-300NAS je schopen pojmout 20 000 současných spojení, díky čemu výrazně zlepšuje účinnost programů P2P. Router je vybaven vysílačem 2T2R 300Mbps, má QOS se schopností blokovat přístup k určitým webovým stránkám, podporuje IPTV.

 

Kromě AirLive GW-300NAS existuje také jednodušší verze bez USB portu - AirLive GW-300R.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.