facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 18. 2. 2010

Router Cisco navržený pro mobilní internet

Novinka rozšíří dostupnost mobilního širokopásmového připojení k internetu

Společnost Cisco představila nový router ASR 5000, který je součástí komplexní architektury IP sítě nové generace (Internet Protocol Next-Generation Network, IP NGN). Telekomunikačním operátorům přináší platformu umožňující lépe vyhovět podmínkám rostoucího provozu na poli mobilního internetu a využití mobilních multimediálních aplikací. Uvedení produktu Cisco ASR 5000, jenž doplňuje stávající řadu routerů ASR, souvisí s nedávnou akvizicí firmy Starent společností Cisco.



Cisco ASR 5000 představuje robustní platformu pro poskytování mobilních multimediálních služeb, doplněnou systémem Mobility Unified Reporting, který přináší ucelenou sadu nástrojů sloužících k monitorování a řízení provozu v síti. Komplexní portfolio produktů Cisco v uvedené oblasti zahrnuje kromě ASR 5000 i již dříve představené routery pro koncentraci síťových služeb ASR 1000, 9000 a 7600, další bezdrátový router MWR, terabitový router CRS-1, řešení Unified Computing System a produktovou řadu switchů Nexus.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.