facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 2. 4. 2009

Roadshow JARO 2009

CombitradingSpolečnost Combitrading, poskytovatel mobilních řešení, pořádá ve dnech 20. 4. - 23. 4. 2009 další pokračování každoroční Roadshow. Letošní Roadshow JARO 2009 s názvem „Kdo šetří…   …má automatickou identifikaci“ se bude konat ve dvou lokalitách – v hotelu Grand Beroun (20. a 21. 4. 2009) a v Motorola Repair Centru v Brně (22. a 23. 4. 2009).



První den bude věnován „Automatické identifikaci pomocí čárového kódu v logistice a skladech“, druhý bude zaměřen na „Automatickou identifikaci pomocí RFID“ a vše, co s tím souvisí. Součástí prezentací bude, mimo jiné, technické řešení sběru dat pracovníky v terénu (CRM pro obchodní zástupce) a Warehouse Management System, který přináší další stupeň efektivity v logistických procesech. Zástupce firmy Motorola nás seznámí s principy „Servisních smluv“. Návštěvníci Jihomoravské části Roadshow pak budou mít možnost nahlédnout o trochu více „pod pokličku“ a zúčastnit se prohlídky Motorola Repair Centra v Brně.

Další částí dne bude blok případových studií. Zde se prezentací chopí samotné firmy, které již naše řešení mají a svolily k tomu, že se podělí o své zkušenosti se zaváděním nové technologie s ostatními. Rádi bychom v této sekci zmapovali celý průběh implementace – od počátečního impulsu, který vedl k úvahám o změně stávajícího stavu, přes vstupní analýzy, vytipování hardwaru, navržení aplikace a uvedení systému do praxe až po zhodnocení pozitiv, ale i negativ celého řešení.

Nebude chybět ani pohled na projekty z finančního hlediska a efektivity. V krátkosti návštěvníky seznámíme s nabízenými možnostmi financování projektů. A jako vždy nebude scházet ani představení produktů našich partnerů, ať z oblasti RFID (Turck, Sick, Motorola) či dalších (Datamax, Zebra, Armor).


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).