facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 4. 5. 2020 - Zdeněk Gric

Richard Weber přebírá řízení software servisu ve Visionu

Novým ředitelem servisu v české softwarové firmě Vision Praha se stal Richard Weber, který ve funkci vystřídal Jiřího Pance. Richard Weber působí ve Visionu s malou přestávkou od roku 1995. Původně nastoupil jako konzultant, dále jako vedoucí hardwarové divize, posledních 5 let vedl servisní tým v Olomouci a věnoval se řízení implementačních projektů. Nyní má nově na starosti všechny servisní týmy v ČR a SR. Jeho úkolem bude udržet vysokou kvalitu služeb a nadále budovat silný a stabilní tým konzultantů. Richard vystudoval VUT FE v Brně, obor elektrotechnika.



Společnost Vision Praha se zabývá vývojem a implementací informačních (ERP) systémů pro firmy. Na českém a slovenském trhu působí téměř 30 let a její software Vision ERP využívají stovky firem z nejrůznějších oborů. Výhodou jsou zkušení a erudovaní odborníci, kteří navrhnou a implementují nejvhodnější řešení pro každou firmu.

Software Vision ERP je určen především pro řízení středních a větších firem nebo pro menší společnosti s potenciálem (a vizí) budoucího růstu. Spolehlivý software Vision ERP pokrývá většinu firemních agend od účetnictví, sklady, výrobu, obchod a CRM až po spisovou službu a různé speciální funkce.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.