facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 4. 11. 2009

Restrukturalizace skupiny RIO Media

Společnost RIO Media se stala 1. listopadu 2009 univerzálním právním nástupcem společností ANTÉNY 2H+B, CL - NET, F.C.A., MATTES AD a Metropolitní síť Olomouc. V důsledku dokončení procesu fúze sloučením došlo k zániku těchto společností bez likvidace a k přechodu veškerého jejich obchodního jmění na nástupnickou společnost RIO Media. V rámci této transakce společnost RIO Media, z titulu univerzálního právního nástupnictví ze zákona, vstoupila do všech dosud platných a účinných smluv a dohod zanikajících společností. Cílem RIO Media je poskytovat služby elektronických komunikací včetně Triple play (televize, data, hlas) prostřednictvím jednoho subjektu, jedné značky a jedné sítě.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.