facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 11. 10. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Red Hat Summit Connect otevírá dveře do světa open source inovací

Red Hat Summit Connect14. listopadu zavítá do Prahy regionální tour Red Hatu, v rámci které firma navštíví 16 zemí regionu EMEA. Na akci Red Hat Summit Connect se setkávají lídři v oboru, technologičtí nadšenci a uživatelé otevřených technologií, kteří chtějí zůstat v obraze a držet krok s nejnovějšími trendy v oblasti open source.



Red Hat Summit Connect představí novinky v oblasti vývoje open source technologií, nabídne hluboký vhled do trendů v oboru a poskytne platformu pro výměnu nápadů a osvědčených postupů. Program konference zahrnuje širokou škálu odborných přednášek, praktických labů a zkušeností zákazníků v rámci aktuálních témat včetně otevřeného hybridního cloudu, využití umělé inteligence, řízených cloudových služeb, kontejnerizace a cloudově nativního přístupu.

Součástí konference je i partnerský pavilon, který nabídne příležitost zapojit se do diskuse s technologickými partnery z open source ekosystému společnosti Red Hat, jako jsou Intel HPE, F5, Elos Technologies nebo Exclusive Networks.

Red Hat Summit Connect Prague 2023

Termín konání: 14. listopadu 2023
Místo konání: Cubex Centrum Praha
Stránky konference: https://www.redhat.com/en/summit/connect/emea


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).