facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 9. 10. 2012

Red Hat se v České republice rozrůstá

Otevírá v Brně novou budovu pro dalších 200 lidí

Red Hat, poskytovatel open source řešení, pokračuje v České republice v růstu a slavnostně v Brně otevřel novou kancelářskou budovu pro dalších 200 lidí. Red Hat jen za poslední rok zaměstnal v Brně přes 100 nových zaměstnanců a nyní v brněnské pobočce pracuje více než 500 lidí. Výzkumné a vývojové centrum v Brně je jedno z největších vývojářských center společnosti Red Hat na světě a významně přispívá k celkovému vývoji technologií Red Hat. Brněnské centrum získalo během šesti let své existence řadu různých ocenění, včetně ocenění „Nejlepší zaměstnavatel 2010/2011“, které uděluje společnost Aon Hewitt.



Brněnské centrum úspěšně spolupracuje i s vysokými školami, jako jsou například Vysoké učení technické v Brně nebo Žilinská univerzita v Žilině. Studenti se mohou účastnit výzkumných projektů a programu dlouhodobých studentských brigád. Red Hat oproti předchozímu roku zdvojnásobil rozpočet na tento typ spolupráce a v současně době pracuje přibližně 80 studentů na komunitních projektech. Centrum významně přispívá k rozvoji Red Hat technologií a je důležitou hnací silou lokálního softwarového průmyslu. V nové budově budou zaměstnaní především SW inženýři zaměření na virtualizaci, middleware, cloud a tvorbu operačního systému.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.