facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Řada nových vystavovatelů na Invex - Digitex

invex_digitex.jpgVíce než stovku nových vystavovatelů budou moci spatřit návštěvníci podzimních veletrhů INVEX a DIGITEX. Firmy oslovil nejen nový veletrh DIGITEX, zaměřený na spotřební elektroniku a digitální zábavu, ale také specializované projekty v podobě Dnů krajů, měst a obcí – Elektronická podpora rozvoje regionu či Franchise Meeting Point. Z velkých hráčů tak opět budeme moci nově zavítat například na expozici společností SAP, Software 602, ICZ, SGI, GTS Novera, STROM telecom, TechData, Sony, Epson, Olympus, Kodak, Fuji film, Nepa Sharp či Océ. Veletrh Digitex při své premiéře obsadí čtyři pavilony, z toho dva herní. V rámci Digitexu se totiž uskuteční dvě významné herní soutěže. Vedle Invex Cupu, který je finálovým turnajem Mistrovství ČR v počítačových hrách, proběhne také národní kvalifikace na World Cyber Games.

Vedle již avizovaných návratů nebudou v segmentu spotřební elektroniky chybět ani tradiční vystavovatelé jako Canon nebo Zoner software a své výrobky a služby na Digitexu představí mimo jiné také OKI, Eurotel, Český Telecom, Microsoft, nebo v samostatném pavilonu T-Mobile. Pozornost návštěvníků letos upoutají také premiéry světových výrobců telekomunikačního hardwaru z Číny. V oblasti podnikových informačních systémůje zajímavý návrat společností Software 602 a SGI, k vidění bude také PVT, Microsoft, IBM, Aktis, Cígler Software, LCS International, DC Concept, Gordic, J.K.R., Kerio a mnoho dalších. Nepřehlédnutelná bude expozice společnosti SAP, stejně jako v oblasti informační bezpečnosti Grisoft, Symantec nebo Eset software. Významným obohacením nabídky řešení kancelářského provozu bude návrat společností Océ, ELO Digital Office nebo YSoft. V oboru hardware bude největší událostí účast firmy Lenovo. Atraktivní se stane jistě i expozice taiwanské společnosti ASUS, kterou doprovodí čtyři desítky firem z Dálného východu. Největším zahraničním vystavovatelem bude německá firma Solidworks, která se představí na ploše 114 m2 v pavilonu A1.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.