facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 5. 8. 2022 - Ing. Lukáš Grásgruber

QNAP uvádí odolný NAS pro použití v průmyslu a skladech

QNAPSpolečnost QNAP představila robustní, průmyslový NAS, který je díky konstrukci bez ventilátoru, pevnému šasi, vícero flexibilním možnostem instalace (set-top box nebo montáž na stěnu) a podpoře širokého rozsahu teplot a stejnosměrného napájení ideálním řešením NAS pro továrny a sklady, částečně venkovní prostředí a dopravu. Model TS-i410X nabízí spolehlivý provoz při teplotách od -40 °C do 70 °C při použití s průmyslovými disky SSD. Také napájecí zdroj NASu s širokým rozsahem 9V až 36V DC splňuje různé požadavky na vstupní napětí pro průmyslové a dopravní aplikace.



TS-i410X využívá čtyřjádrový procesor Intel Atom x6425E (až 3,0 GHz) s akcelerovaným šifrováním AES-NI a dlouhodobou podpo­rou životnosti nejméně sedm let, spolu s 8 GB paměti a čtyřmi 2,5" pozicemi SATA 6 Gb/s, které jsou ideální pro disky SSD. Pro připojení do sítě nabízí TS-i410X dva porty 10GBASE-T RJ45 (10G/​5G/​2,5G/​1G). K dispozici jsou také 4 porty USB 3.2 Gen 2. Navíc je TS-i410X vybaven i výstupem HDMI, který umožňuje uživatelům přímo zobrazovat multimédia z NAS, např. záznamy z dozorování nebo pracovní plochy hostovaných virtuálních počítačů.

Vhodným doplňkem pro zařízení TS-i410X je nový 12portový řízený switch 10GbE průmyslové třídy QSW-IM1200-8C, který umožňuje nasazení vysokorychlostní sítě v průmyslovém prostředí.

„Zařízení NAS TS-i410X s procesorem Intel Atom řady x6000E s extrémní teplotní tolerancí je optimalizováno pro nekancelářská prostředí a poskytuje ideální úložné řešení pro centralizovanou správu dat, efektivní zálohování a synchronizaci v reálném čase – usnadňuje problémy se správou velkých objemů dat,“ prohlásil Meiji Chang, generální ředitel společnosti QNAP.

„Řada procesorů Intel Atom x6000E přináší novou generaci procesoru a grafického výkonu pro výpočetní úlohy v reálném čase, průmyslově orientované I/O, a nízkou spotřebu energie. Přináší převratné možnosti do segmentu průmyslových NAS,“ dodal Jason Ziller, generální ředitel divize Client Connectivity společnosti Intel Corporation.

Intel Atom x6000E


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.