facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 26. 7. 2019

QNAP rozšiřuje nabídku zařízení pro 10 GbE sítě

QNAP QSW-308Společnost QNAP oznámila, že uvede na trh dva nové cenově dostupné přepínače QSW-308-1C a QSW-308S pro gigabitové a 10GbE sítě, které jsou vhodné pro malé kanceláře. Nové neřízené přepínače disponují osmi gigabitovými porty RJ45 a třemi porty 10GbE SFP+ pro připojení různých síťových zařízení.



Přepínače QSW-308-1C a QSW-308S podporují jak metalické porty RJ45, tak i optické porty SFP+ pro připojení různých síťových zařízení. Přepínač QSW-308-1C navíc obsahuje jeden další kombinovaný port 10GbE SFP+/RJ45, který je kompatibilní s technologiemi 10GbE a NBASE-T s cílem nabídnout podporu pro pět síťových rychlostí (10 Gb/s, 5 Gb/s, 2,5 Gb/s, 1 Gb/s a 100 Mb/s). Kombinovaný port SFP+/RJ45 (měď) umožňuje uživatelům realizovat vysokorychlostní sítě pomocí stávajících kabelů kat. 5e a 6a.

„Řada přepínačů QNAP QSW-308 nabízí vysoce nákladově optimalizované řešení 10GbE pro malé kanceláře,“ uvedl Boden Chen, produktový manažer společnosti QNAP, a dodal: „Díky kombinaci portů SFP+ a RJ45 najdou nové přepínače uplatnění v rozmanitých síťových infrastrukturách a zvládnou mnoho druhů úkolů náročných na šířku pásma.“

QNAP QSW-308

Dodejme, že nové bezvětrákové přepínače QNAP QSW-308 mají stolní provedení a jsou připraveny pro jednoduchou instalaci typu plug-and-play včetně automatického nastavení pro optimální rychlost a duplexní detekce při připojování zařízení.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.