facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 27. 5. 2009

První číslo časopisu Zaostřeno na průmysl

Název Zaostřeno na průmysl nese nové periodikum, které od letošního roku vydává společnost Minerva Česká republika. Magazín je orientován svým obsahem na informační technologie a výrobní podniky. Bude vycházet pravidelně dvakrát do roka a od letošního května jej dostávají výrobní společnosti v České a Slovenské republice. Časopis nemá ambici konkurovat odborným IT titulům, které na českém a slovenském trhu vycházejí. Je distribuován zdarma a svým obsahem a periodicitou je doplňkovým zdrojem informací specifickému okruhu čtenářů z výrobních a distribučních firem.



Čtenáři časopisu v něm najdou informace týkající se podnikání a informačních systémů a technologií v průmyslu, převážně ve strojírenském, automobilovém, elektrotechnickém, potravinářském, farmaceuticko-zdravotnickém odvětví a sektoru spotřebního zboží. V žádném čísle nebudou chybět případové studie z implementací informačních systémů pro výrobní a distribuční podniky, vybrané produktové novinky, článek v angličtině převzatý ze stránek zahraničních webů ani anketa s názvem „Zeptali jste se..“, ve které mají čtenáři možnost ptát se odborníků společnosti Minerva. V anketě „Zeptali jsme se..“ se naopak redakce časopisu bude ptát zákazníků Minervy na témata, která zajímají nás.

 

Čtenáři mají možnost si periodikum přečíst také na stránkách Minervy. V hlavním menu webových stránek pod odkazem Zaostřeno na průmysl je umístěn link na první číslo časopisu a v budoucnu zde bude uložen archív vydaných čísel. Zájemci si mohou o zasílání časopisu napsat na e-mailovou adresu: redakce@minerva-is.eu.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.