facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 22. 6. 2007 - -kh- [ heinige (zavináč) ccb (tečka) cz ]

Sítě pro World Cyber Games

wcg725.jpgDalo by se říct, že zpráva o nějakých video hrách do IT Systems a na SystemOnLine vůbec nepatří. Ale prověření sítě právě takovouto akcí, kdy musí prokázat svoji rychlost, spolehlivost, úroveň bezpečnosti a pokrýt události v reálném čase pro více než 30 milionů lidí, je takovou zatěžkávací zkouškou, že se z ní dá získat slušné renomé i pro jiné oblasti působnosti.
Proto je pro ProCurve Networking by HP zpráva, že The World Cyber Games (WCG) oznámil výběr ProCurve, jako oficiálního celosvětového poskytovatele síťové infrastruktury pro World Cyber Games, velmi důležitá. ProCurve letos nainstaluje a bude podporovat síťovou infrastrukturu pro WCG 2007, Seattle Grand Final v Qwest Field, které proběhne 3.-7. října, a také pro dva zbývající oblastní šampionáty v Cancunu, Mexiku, 22.-24. června, a 2.-5. srpna v Singapuru.


V období od roku 2007 do roku 2009, ProCurve navrhne a vybuduje bezpečné síťové prostředí pro výroční WCG Grand Final a tři Regional Championship turnaje. ProCurve bude poskytne síť pro WCG tiskové centrum, všechny turnajové počítače, turnajovou zónu a sponzorskou oblast. Údaj 30 miliónů lidí vychází z loňského WCG Grand Finals 2006 v italské Monze, kdy bylo více než 24 milionů lidí naladěných sledovat soutěž v reálném čase.

 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.