facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 13. 10. 2006

Prestigio otevírá Sales Pointy v ČR

Prestigio_Sales_Point_641.jpgPrestigio Europe otevírá Sales Pointy v centrech Prahy a Brna. Na těchto prodejních místech je k vidění celé produktové portfolio společnosti Prestigio, od desktopů a notebooků, LCD monitorů a LCD televizorů, multimediálních přehrávačů a rekordérů, až po produkty z oblasti data storage. Základním úkolem nových Sales Pointů Prestigio je zviditelnění celé produktové nabídky a navázání maximálního kontaktu s koncovým zákazníkem, který bude mít možnost si na uvedených místech prohlédnout všechny produkty a nebude odkázán pouze na webové stránky. Prestigio plánuje otevřít zatím 4 Sales Pointy. Mezi dalšími městy, které se dočkají jejich otevření, bude Ostrava a Olomouc. Po ČR bude následovat zakládání Sales Pointů také v dalších zemích.

 
  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.

  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.