facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 28. 5. 2012

Přenosné skenery Brother nové generace

DS-600 a DS-700D oskenují vizitku i list A4, vejdou se do aktovky

Brother rozšířil své produktové portfolio o přenosné barevné skenery určené pro snadnou správu dokumentů v kanceláři i doma. Malý kompaktní design, funkční vybavenost, nízká hmotnost a spotřeba energie jsou hlavními přednostmi skenerů DS-600 a DS-700D. Díky malým rozměrům (od 282×50×39 mm) a nízké hmotnosti (od 315 g) jsou oba modely vhodné na zpracování dokumentů doma, v kanceláři nebo v terénu.


Skener se vejde do běžné aktovky a lze jej pohodlně vzít s sebou na obchodní jednání, kde si uživatel rychle naskenuje A4 papírové dokumenty, vizitky, účtenky i plastové karty. Není potřeba žádný adaptér ani baterie, zařízení je napájeno přes USB 2.0 a lze jej spustit téměř okamžitě. Samotné skenování uživatel zahájí pouhým stisknutím jednoho tlačítka a skenovat může přímo do e-mailu, složky, OCR, PDF nebo dalších aplikací. Rychlost oboustranného černobílého skenování je 10 str./min., barevného 3 str./min., s maximálním rozlišením 600 dpi, model DS-700D má navíc funkci duplex. Zvolené dokumenty naskenujete do formátu JPEG, TIFF a PDF.

Součástí dodávky je program DS Mobile Scan pro snadné skenování s DS mobilními tiskárnami, který podporuje funkce automatického skenování z Windows. Program Presto! Page Manager 9 usnadňuje skenování, sdílení a správu dokumentů, a umožňuje převést stohy dokumentů do digitálních souborů. Podporuje zobrazování, úpravu, konvertování a posílání záložních souborů ve formátech PDF, TIFF a JPG. Zařízení DS-700D podporuje také software Presto! BizCard. Tento program skenuje vizitky a automaticky rozpoznává text prostřednictvím OCR modulu. Naskenovaná data lze pak snadno přenést do emailového programu.
 

Typ DS-600 DS-700D
Rozhraní/napájení USB 2.0
Max. kapacita podavače papíru 1 list
Rozlišení do 600 dpi
Rychlost skenování barevně: 3 str./min.

černobíle: 5 str./min.
jednostranně
barevně: 3 str./min./mono: 10 str./min.

oboustranně
barevně: 1,5 str./min./mono: 5 str./min.
Duplexní skenování ne ano
Média účtenky, vizitky, papírové dokumenty
Hmotnost 315 g 603 g
Rozměry 282×50×39 mm 319×76×54 mm
Ovladače TWAIN / WIA
Software DSmobileSCAN II, PageManager Version 7

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.