facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 22. 3. 2011

Pobočková ústředna Panasonic KX-TDA100D

Panasonic uvádí na český trh komunikační systém KX-TDA100D, komplexní řešení schopné efektivně plnit současné i budoucí požadavky na komunikaci ve většině společností. Nová platforma v sobě kombinuje funkce tradiční komunikace s možnostmi IP technologie. Bezdrátová mobilita i velký počet pokročilých podnikových telefonních funkcí (např. pokročilé call centrum nebo jednoduchá interní kontrola využívání telefonního systému) zlepší efektivitu komunikace ve společnosti.


TDA100D IP-PBX dovoluje připojit až 128 vnitřních analogových linek. Integrovaná podpora IP telefonie a univerzální modulární architektura pomáhají zajistit konvergenci tradiční a IP telefonie a umožňují individuální přechod na technologii VoIP.

Zásluhou efektivní integrace vnitropodnikové a mimopodnikové komunikace mohou být pracovníci stále k dispozici bez ohledu na to, kde se nacházejí. Pokud opouští kancelář, mohou si nastavit přesměrování linky na mobilní telefon, aby byli stále k zastižení na jediném čísle. Pokud je telefon mimo signál nebo hovor nelze přijmout, systém uživatele o zmeškaném hovoru automaticky informuje a předá případnou hlasovou zprávu.

Panasonic KX-TDA100D je vybaven funkcemi pro řízení úrovně přístupu a automaticky vybírá nejvhodnější přenosový kanál. Díky tomu se výrazně zjednodušuje kontrola nákladů na komunikaci. Kompletní informace o interním využití systému jsou kdykoli k dispozici prostřednictvím funkce evidence hovorů. Technologie IP zároveň znamená nižší poplatky za volání a nižší náklady na instalaci.

Vestavěné funkce call centra v novém systému lze využít jako základ pro malé efektivně fungující kontaktní centrum pro zákazníky společnosti. Všechny uvedené funkce nové komunikační platformy z ní dělají komplexní řešení optimalizace komunikace firmy.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.