facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 5. 12. 2008

PIKE ELECTRONIC získal ocenění TeamTIBCO Partner

Společnost PIKE ELECTRONIC podpořila konferenci CLA2008

Česká společnost PIKE ELECTRONIC se díky dlouholeté celosvětové spolupráci s firmou TIBCO Software stala součásti skupiny partnerských firem držících titul TeamTIBCO Partner, který je určen pouze pro zvané a prověřené firmy z celého světa. PIKE ELECTRONIC je partnerem společnosti TIBCO Software od roku 2003. Společnost disponuje jedním z největších týmů certifikovaných TIBCO Specialistů v Evropě, který čítá více než 50 certifikovaných TIBCO profesionálů majících zkušenosti z projektů po celé Evropě, primárně z oblasti TELCO a UTILITIES. Tito specialisté mají zkušenosti s nástroji TIBCO BusinessWorks, TIBCO BusinessEvents, TIBCO Rendezvous, TIBCO Designer, TIBCO iProcess, TIBCO Hawk, SOAP, EMS, BPM. Konzultanti pracují pro zákazníky jako vývojáři, architekti, administrátoři či v operation sekci.



Společnost PIKE ELECTRONIC byla partnerem celosvětového vědeckého fóra věnovaného tématu formální konceptuální analýzy (FCA formal concept analysis) a oblastem úzce souvisejícím s FCA. CLA 2008 je v pořadí již šestá mezinárodní konference věnovaná formální konceptuální analýze a oblastem úzce souvisejícím s FCA, jako dolování dat (data mining), získávání informací (information retrieval), organizování dat (knowledge management), zpracování dat a znalostí (data and knowledge engineering), logika, algebra a teorie svazů. CLA představuje fórum pro vědce, badatele a studenty a její program sestává ze zvaných a běžných přednášek a posterových akcí na uvedená témata. CLA 2008 se konala v Olomouci, ve dnech 21. až 23. října, a byla společně pořádána Univerzitou Palackého v Olomouci a State University of New York at Binghamton, USA.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).