facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 2. 6. 2022 - Zdeněk Gric

Phonexia má nového CEO

Do vedení brněnské společnosti Phonexia, která je známá díky svým vysoce přesným technologiím v oblasti hlasové biometrie a řečové analytiky, nastupuje Radovan Musil. Na pozici CEO tak po téměř šesti letech vystřídá dosavadního ředitele Michala Hrabího. Radovan Musil s Phonexií dosud spolupracoval jako externí konzultant. Radovan vystudoval elektrotechnickou fakultu na VUT v Brně (dnes Fakulta informačních technologií). Od roku 1991 pak působil ve vedoucích funkcích řady technologických firem. V letech 2002 až 2006 zastával pozici CEO ve společnosti Grisoft (pozdější AVG Technologies), která se během jeho působení rozrostla z 25 na téměř 130 zaměstnanců. Od roku 2008 deset let působil jako ředitel brněnského vývojového centra společnosti Red Hat. Před nástupem do Phonexie pracoval Radovan jako externí konzultant, kouč a mediátor. Současně vedl ve Středočeském inovačním centru tým pro výzkum, transfer a spolupráci.



„Phonexii znám řadu let a vnímám ji jako firmu s mimořádnou reputací a potenciálem, kde velmi nadaní lidé pracují s nejmodernějšími technologiemi. Hodlám zde zúročit své zkušenosti v oblasti rozvoje lidí, budování týmů, mezinárodní expanze a vzájemně užitečné spolupráce s univerzitami u nás i v zahraničí,“ popisuje svou vizi nový CEO Radovan Musil.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.