facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 15. 3. 2018

Petr Špinar posiluje Schneider Electric jako nový obchodní ředitel divize ITB

Společnost Schneider Electric, globální poskytovatel řešení pro energetický management a průmyslovou automatizaci, má nového ředitele divize IT Business pro Česko a Slovensko. Do funkce nastoupil k 1. březnu 2018 Petr Špinar. Do Schneider Electric přichází ze společnosti Motorola Solutions, kde pracoval jako obchodní ředitel pro Česko a Slovensko, avšak řídil rozvoj obchodu také na Ukrajině, v Gruzii a v Rumunsku. Své další zkušenosti získal Špinar během působení ve společnostech Computer Sciences Corporation (CSC), kde od roku 2010 působil na pozici Managing Director pro východní Evropu, ve společnosti Motorola jako Country Manager Českou republiku a v Hewlett Packard jako Alliance Director pro východní Evropu na Blízký východ. Za svou kariéru zastával různé pozice ve výkonném managementu jak v České republice, tak v širším regionu střední a východní Evropy.



Špinar v roce 1991 úspěšně ukončil studium na Vysokém učení technickém v Brně, Fakultu elektrotechniky a komunikačních technologií, obor Technická kybernetika. Mezi jeho zájmy a koníčky patří kromě IT také historie, literatura faktu, kultura, jízda na kole a turistika.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.