facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 23. 6. 2005

Pět sad pro ochranu bezpečnosti

Společnost Computer Associates International představila pět sad pro ochranu, které splňují potřeby malých a středních firem (SMB) v oblasti bezpečnosti, skladování a migrace dat a zajišťují jednodušší akvizici, nasazení a vlastnění technologií. Sady pro ochranu Protection Suites společnosti CA, jež jsou nabízeny v 17 jazycích, obsahují antivirovou technologii a technologii anti-spyware, automatické funkce pro zálohování a obnovu dat a technologii pro migraci systému, která snižuje celkové náklady na vlastnění osobních počítačů.

Kromě produktu Desktop DNA Migrator obsahují sady pro ochranu společnosti CA řešení eTrust Antivirus, eTrust Pest Patrol Anti-Spyware a BrightStor ARCserve Backup pro ochranu stolních počítačů, přenosných počítačů, serverů a mobilních přístrojů pomocí zálohování a obnovy. Ca nabízí těchto pět sad produktů: CA Desktop Protection Suite ( pro ochranu dat na stolních a přenosných počítačích uživatele), CA Server Protection Suite (pro ochranu centrálně skladovaných a řízených dat), CA Business Protection Suite (pro ochranu dat umístěných jak na serveru, tak i na stolních počítačích), CA Business Protection Suite for Microsoft Small Business Server Standard Edition a CA Business Protection Suite for Microsoft Small Business Server Premium Edition.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.