facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 8. 3. 2011

Personální změna v marketingu Aquasoftu

Společnost Aquasoft rozšířila své řady o Ivu Pavlouskovou, která bude mít, jako specialista komunikace, na starosti PR, externí a interní komunikaci. V pozici od března nahradí Lenku Knoflíčkovou, která odchází na mateřskou dovolenou. Iva Pavlousková se bude při své práci v komunikaci soustředit na podporu klíčového atributu firemní strategie, kterým je individuální přístup k zákazníkům založený na dlouhodobé spolupráci a důvěře. Iva Pavlousková přišla ze společnosti Profinit, kde pracovala přes čtyři roky na obdobné pozici. Na Vysoké škole ekonomické vystudovala Fakultu mezinárodních vztahů a v marketingu pracuje více jak 10 let. Ve svém volném čase se věnuje sportu, a to zejména lyžování, squashi, jízdě na kole a turistice.



 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.