facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 30. 11. 2005

Opravdová mobilita - Notebook Premio 6040N

Premio_6040N.jpgSpolečnost AT Computers uvádí na český a slovenský trh nový notebook Premio 6040N. Nízká hmotnost a malé rozměry, kontrastní a detailní displej s technologií Crystal Bright a Color Shine v kombinaci s dlouhou výdrží chodu na baterie a širokými možnostmi připojení k Internetu tento notebook předurčují pro každodenní přenášení a intenzivní práci v terénu.

Nové Premio 6040N se může pochlubit výdrží chodu na standardní baterie až 5 hodin, s volitelnou další baterií až 8 hodin. Díky této vlastnosti a hmotnosti pouhých 1,9 kg (včetně optické mechaniky DVD RW) je notebook mimořádně vhodný pro uživatele, kteří hodně cestují. Pro komunikaci s okolním světem nabízí Premio 6040N hned několik možností: Bluetooth, LAN, WLAN (802.11 a/b/g) nebo klasický modem. Kromě kancelářských aplikací si notebook snadno poradí i s grafikou nebo multimédii. Kromě vysokého výpočetního výkonu mu k tomu pomůže širokoúhlý 13,3“ displej a kvalitní zvuk, včetně výstupu obrazu na druhý monitor nebo televizi. Notebook disponuje 3x USB 2.0 portem, TV výstupem, SPDIF výstupem a sloty pro paměťové karty MMC/SD/MSPro. Notebook je standardně dodáván s DVD±RW DL optickou mechanikou.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.