facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 2. 2005

Operační systém Solaris 10

V rámci čtvrtletního oznámení nových produktů Network Computing '05 oznámila společnost Sun Microsystems, že očekávaný operační systém Solaris 10 si zákazníci mohou zdarma stáhnout a nainstalovat z webu Sunu. Zákazníci získají vyšší výkon, což potvrdily rekordní výsledky v typových úlohách, nové finančně zajímavé modely služeb a podpory a možnost používat aplikace od 400 nových nezávislých dodavatelů softwaru, kteří podporují Solaris 10. Systém pracuje na více než 340 různých hardwarových platformách od výrobců jako je Dell, Fujitsu, Fujitsu Siemens Computers, IBM a HP. Prostřednictvím programu Software Express for Solaris bylo již realizováno 750 000 instalací systému Solaris 10.

 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.