facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 19. 10. 2010

OpenOne rozšířila tým specialistů

Společnost OpenOne, dodavatel softwarových řešení a poskytovatel konzultačních služeb pro call centra a kontaktní centra, posílila svůj konzultační tým o Tomáše Dočekala (32). Tomáš Dočekal nastoupil do funkce ředitele konzultační divize, která se specializuje na poradenství v oblasti podpory prodeje v přímých distribučních kanálech. Jeho odpovědností je pomoc ve společnostech zavádět a zvyšovat efektivitu přímého prodeje na příchozích a odchozích hovorech, na ostatních neosobních typech komunikací se zákazníkem, na pobočkách a zákaznických kancelářích. Tomáš Dočekal do OpenOne přichází ze společnosti DIRECT Pojišťovna, kde zastával funkci obchodního ředitele a kde vybudoval a řídil prodejní a servisní call centrum. V průběhu svého profesního života působil Tomáš na manažerských pozicích ve společnostech z oblasti telekomunikací, bankovnictví a pojišťovnictví jako je T-System/Pragonet, Eurotel a GE Money Bank. Tomáš Dočekal pochází z Brna, vystudoval VŠE v Praze, fakultu Mezinárodních vztahů se zaměřením na mezinárodní obchod.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.