facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 10. 4. 2015

Ondřej Lubovský novým ředitelem společnosti ALTRON

Od 1. dubna 2015 dochází ke změně na pozici ředitele společnosti ALTRON. Nově ji bude zastávat Ing. Ondřej Lubovský. V rámci své role bude podporovat rozvoj nových obchodních příležitostí, produktové inovace a řídit celou společnost v rámci růstové strategie. Ondřej Lubovský, absolvent pražského ČVUT v oboru radioelektronika, přichází do Altronu ze společnosti Ness, kde měl na starost významné obchodní zakázky. Svou kariéru zahájil jako konzultant informačních technologií a následně projektový manažer ve společnosti Accenture. Bohaté zkušenosti si přináší také z vedoucích pozic u mezinárodních IT společností jako je Capgemini, kde působil jako ředitel provozu a dodávek projektů nebo společnosti Wolters Kluwer. Kromě praktické zkušenosti z mezinárodního prostředí má za sebou Ondřej Lubovský i rozjezd vlastního podnikání, které vždy dovedl do úspěšné akvizice.



Stávající ředitel společnosti, Antonín Hemmer, bude nově zastávat pozici Customer Operations Director v mateřské společnosti Altron Group. V rámci strategie společnosti bude mít mimo jiné ve své kompetenci kvalitu a úroveň poskytovaných služeb v rámci skupiny a zákaznickou zkušenost, která je důležitou součástí obchodní strategie. Kromě toho přejde do kompetence nové pozice také integrovaný systém řízení jakosti jednotlivých společností skupiny Altron.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.