facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 30. 8. 2010

OKsystem je Oracle Gold Partner

Společnost OKsystem dosáhla v srpnu 2010 statusu Oracle Gold Partner. Díky tomuto stupni partnerství OKsystem získává více nástrojů a podpory k zajištění vysoké dostupnosti produktů Oracle a poskytování souvisejících služeb. Jako Oracle Gold Partner OKsystem garantuje svým zákazníkům vysoce profesionální přístup zejména při návrhu databází, uplatnění ERP/CRM řešení a business intelligence založených na portfoliu produktů a služeb společnosti Oracle.

 
  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.

  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.