facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 1. 7. 2009

OKI 4v1 pro pracovní skupiny a malé firmy

Nový model OKI MC560 je barevné multifunkční zařízení formátu A4, které poskytuje „čtyři funkce v jednom“ – tisk, kopírování, skenování a faxování. Vytiskne či zkopíruje až 20 barevných a 32 černobílých stran za minutu a umožňuje tisk různých formátů od vizitek, přes letáky, až po více než metrové bannery. Profesionální multifunkční zařízení MC560 představuje ideální řešení pro náročné pracovní skupiny a malé firmy, které mají vysoké požadavky na kvalitu a přitom hledají zařízení s nízkými provozními náklady a jednoduchou obsluhou.



Model MC560 disponuje tzv. multi-tasking funkcí, což znamená, že lze tisknout a současně skenovat či kopírovat. To vše vede ke zvýšení produktivity a zkracuje dobu čekání na výtisk. Víceúrovňová digitální LED technologie umožňuje vysoce kvalitní tisk v rozlišení 1200 x 600 dpi, zaručující ostré detaily a kontrast, a tím i živější obrázky a čitelnější text. Bezproblémová integrace do stávající IT infrastruktury díky LDAP adresáři umožní uživatelům jednoduché a rychlé skenování přímo do e-mailu. Další předností je vysoká kapacita zásobníků toneru (na 6 000 stránek u barevných a 8 000 u černého toneru), která snižuje cenu jednoho výtisku a celkové provozní náklady. Model MC560 se standardně dodává se softwarem Template Manager, který umožňuje snadnou tvorbu a tisk marketingových a prezentačních materiálů o gramáži až 203 g/m2 přímo ve firmě. V základní výbavě je k dispozici i síťové rozhraní, automatický podavač dokumentů na 50 listů a sada softwarových nástrojů pro správu zařízení a pro kontrolu nákladů na tisk. V nabídce je i konfigurace s duplexní jednotkou pro oboustranný tisk.

 

Přehled klíčových parametrů MC560:

  • A4 multifunkční zařízení: tisk, kopírování, skenování, faxování
  • 2 verze: síťová MC560n a síťová MC560dn s duplexní jednotkou v základní výbavě
  • Rychlost tisku a kopírování: 20 barevných a 32 černobílých stran A4 za minutu
  • Víceúrovňová LED technologie ProQ2400, vysoce kvalitní tisk 1200 x 600 dpi
  • Tonerové kazety s vysokou kapacitou 6 000 resp. 8 000 stránek snižují náklady na provoz
  • Až 930 listů papíru gramáže 80 g/m2
  • Umožňuje tisk na širokou škálu médií, včetně vizitek a bannerů až do délky 1,2 m s gramáží 203 g/m2
  • Softwarové nástroje zdarma, např. Template Manager 3.0 k tvorbě profesionálních dokumentů přímo ve firmě nebo Print Control pro kontrolu a řízení tiskových nákladů
  • Síťové rozhraní ve standardní výbavě
  • Volitelně je k dispozici duplexní jednotka, 2. zásobník papíru, rozšiřující paměť, pevný disk a kabinet
  • Multifunkční zařízení je určeno pro 1 - 10 uživatelů

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.