facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 14. 7. 2008

Prachuodolné mobilní projektory Panasonic

Panasonic uvedl na trh přenosné LCD projektory PT-LB80E, LB80NTE s výkonem 3200 lumenů a PT-LB75E, PT-LB75NTE s 2600 lm, všechny mají XGA rozlišení (1024×768). Projektory se vyznačují odolností vůči prachu. Modely NTE umožňují bezdrátový přenos dat pomocí softwaru Wireless Manager ME 5.0. Technologie Panasonic Daylight View 4 zaručuje kvalitní obraz i v prosvětlené místnosti.


Díky použití elektrostatického filtru vchází do přístroje pouze čistý vzduch bez prachu, což zlepšuje kvalitu obrazu i životnost projektoru. Odolnost vůči prachu zvyšuje rovněž uzavřená konstrukce, ochrana optického systému a využití dotykových ovládacích tlačítek. To vše při nízké úrovni hlučnosti 29 dB a s možností snadného přepnutí do úsporného Eco režimu. Technologie Daylight View 4 měří pomocí vestavěného čidla intenzitu okolního světla a automaticky upravuje nastavení tak, aby výsledkem byl sytý, jasný obraz s dostatečným kontrastem a ostrostí i za denního světla.
Nastavení bezdrátového připojení lze provést snadno a rychle prostřednictvím softwaru Wireless Manager ME 5.0, který je kompatibilní s PC i počítači Mac. Ve srovnání s předchozími verzemi nabízí software o polovinu rychlejší iniciaci připojení a dvojnásobnou stabilitu. Bezdrátový přenos dat je u Macintoshů možný v live modu. Režim multi-live podporují pouze Windows. Přenos obrazu v tomto režimu je tedy možný pouze z PC a to až ze šestnácti počítačů současně. Naopak bezdrátový přenos z jednoho PC je možný na osm projektorů zároveň.
Mobilní projektory disponují ovládacím menu v češtině, váží pouze 3 kg a jejich rozměry jen o málo přesahují kancelářský formát A4. Na rozdíl od předchozích modelů je výměna lampy řešena ze zadní stěny přístroje, což výrazně usnadňuje a urychluje celý proces. Zadní stěna obsahuje kromě všech potřebných terminálů rovněž další čidlo pro dálkové ovládání, které usnadňuje ovládání prezentace za projektorem.
Uvedené nové projektory se hodí do prostředí učeben, konferenčních a jednacích místností, pro obchodní prezentace a jednání mimo kancelář apod. Na českém trhu jsou k dispozici za 21 995 Kč (PT-LB75E), 24 995 Kč (PT-LB75NTE), 24 995 (PT-LB80E) a 30 995 (model PT-LB80NTE), tyto ceny nezahrnují DPH.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.