facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 6. 6. 2012

VMware Forum 2012 navštívilo přes 500 odborníků

diskutovali především o cestě ke cloudu

Elie_Kanaan_VMware.jpgSpolečnost VMware uspořádala v pondělí 28. května v pražském kongresovém hotelu Clarion konferenci VMware Forum. Přes 500 odborníků z oblasti podnikání a technologií se zde dovědělo o novinkách na poli virtuzalizace a cloudové infrastruktury.


VMware Forum se zaměřilo na to, jak cloud computing mění IT prostředí a jak organizace mohou z této přeměny získat co nejvíce. Úvod akce obstaral country manager VMware Michal Stachník a Elie Kanaan, viceprezident společnosti VMware pro marketing v regionu EMEA, s přednáškou na téma Ať vám cloud opravdu slouží – příležitost k inovaci. Oba řečníci seznámili účastníky setkání s vizí "éry po PC", přidanou hodnotou cloud computingu a strategií VMware v této oblasti.

Mezi další témata konference patřila práce koncového uživatele v éře po PC, jak úspěšně spravovat kritické podnikové aplikace nebo kontinuita podnikových procesů a zotavení po havárii v cloudových prostředích. Vše bylo doplněno případovými studiemi nasazení technologií VMware v Nejvyšším kontrolním úřadě a na Univerzitě Hradec Králové – Fakultě informatiky a managementu.

Na konferenci byla rovněž spuštěna soutěž zaměřená na malé a střední firmy, které mohou vyhrát software a služby společnosti VMware v hodnotě 20 000 dolarů. Více informací o soutěži je k dispozici na www.thinkingbigcompetition.com.

foto: Elie Kanaan, archiv pořadatelů

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.