facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 24. 10. 2012

Odborníci budou diskutovat na zdravotnické konferenci Inmed

inmed.jpgDům hudby v Pardubicích přivítá 22. a 23. listopadu dvanáctý ročník manažerské konference pro oblast zdravotnictví Inmed. Na konferenci budou za přítomnosti odborníků z různých oblastí diskutovány aktuální témata, jako například standardy a nadstandardy lékařské péče, kontrola vykazování zdravotní péče nebo ekonomické přínosy využití nových technologických trendů v nemocničních informačních systémech. Prezentovány budou také příklady řízení regionálních zdravotnických celků. Konference se koná pod záštitou ministerstva zdravotnictví ČR.

Konferenci přijede oficiálně zahájit ministr zdravotnictví České republiky Leoš Heger, který se rovněž ujme úvodní přednášky a pohovoří na vybrané téma. Inmed je příležitostí k výměně informací a zkušeností z různých oblastí zdravotnictví. Setkávají se zde pracovníci z oblasti řízení zdravotnictví, regionální správy, centrálních útvarů, ministerstev, pojišťoven, odborníci odpovídající za diagnostické a terapeutické procesy (přednostové, primáři, vrchní sestry), ale také experti z oblasti výpočetní techniky ve zdravotnictví a pedagogové vysokých a středních zdravotnických škol. V neposlední řadě je konference určena pro soukromé vlastníky zdravotnických zařízení a pro firmy pracující v oblasti zdravotnické informatiky.

Zváni jsou všichni, kdo mají zájem na zefektivnění poskytování zdravotní péče. Informace k programu i registrace jsou dostupné na oficiálních stránkách konference www.inmed.eu. Organizátorem zdravotnické konference Inmed je společnost Stapro s.r.o.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.