facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 27. 10. 2010

Ochrana před hrozbami z prostředí Web 2.0

WatchGuard Technologies představila WatchGuard Application Control, který umožňuje hloubkovou kontrolu aplikací, jako jsou Facebook, Twitter, LinkedIn. WatchGuard Application Control chrání před hrozbami nové generace, které jsou nedílnou součástí těchto populárních aplikací a umožňuje vedení firmy kontrolu nad individuálním užitím sociálních sítí jejich zaměstnanců přímo ze společného firewallu. WatchGuard Application Control umožňuje firewallu identifikovat a kontrolovat vice než 1,500 aplikací.



Administrátoři si mohou vybrat, které aplikace chtějí kontrolovat, a to ze třinácti různých kategorií. Kupříkladu v kategorii instatních messangerů mohou spravovat populární IM aplikace jako QQ, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, Google Talk aj. Další kategorie zahrnují: Mail (HotMail, Gmail), socialní média (Facebook, MySpace), Peer-to-Peer (Gnutella, Bittorrent), Remote Access Terminals (TeamViewer, GoToMyPC), databáze (MS SQL), stahovače (Megaupload), VoIP (Skype), Streaming média (YouTube, Hulu), network management (MS Update) a aplikace rušící firewally (Ultrasurf, Avoidr).

 

WatchGuard Application Control bude k dispozici pro všechny XTM série s dalším WatchGuard XTM OS updatem - WatchGuard XTM 11.4. Kromě kontroly aplikací nabídne WatchGuard XTM 11.4 nová vylepšení pro větší bezpečnost, výkon a snadnost použití. WatchGuard XTM 11.4 je zdarma pro všechny zákazníky, kteří mají platnou licenci na jakékoli zařízení WatchGuard XTM.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.