facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 24. 1. 2019

Novým obchodním ředitelem společnosti 2N je Tomáš Klíma

Společnost 2N Telekomunikace oznámila, že na pozici obchodního ředitele (Chies Sales Officer) nastupuje Tomáš Klíma. Tomáš se stává obchodním ředitelem společnosti po personálních změnách, které nastaly na začátku ledna 2018, kdy se novým CEO stal Michal Kratochvíl. Tomáš ve společnosti 2N působí od roku 2008, dříve pracoval jako regionální obchodní ředitel a od roku 2015 pak na pozici ředitele distribučního prodeje. Získal magisterský titul v oblasti mezinárodního obchodu na VŠE v Praze a později diplom MBA na Université Jean Moulin v Lyonu.



„Tomáš bude odpovědný za veškeré obchodní aktivity společnosti, což znamená distribuci ve všech regionech, ale také prodeje výtahových komunikátorů či OEM businessu. Tomáš v minulosti řídil distribuční prodej firmy, proto má veškeré předpoklady k tomu, aby novou pozici zvládl,“ komentuje Michal Kratochvíl, CEO společnosti 2N Telekomunikace.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.