facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 27. 2. 2020 - Zdeněk Gric

Novým Country Managerem společnosti Ericsson v České republice je Cveto Gašperut

Novým Country Managerem pro Českou republiku ve společnosti Ericsson se stal Cveto Gašperut. Firmě přináší dlouholeté profesionální zkušenosti z oblasti řízení obchodních aktivit na poli informačních a komunikačních technologií. Ve své nové funkci se zaměří především na práci se zákazníky Ericssonu v České republice, kterými jsou primárně poskytovatelé telekomunikačních služeb, a na implementaci 5G sítí. Zavedení 5G transformuje sítě operátorů, přinese nová cloudová řešení, ale i nové obchodní modely spolupráce pro poskytovatele služeb a koncové zákazníky.



Cveto Gašperut poslední 2 roky pracoval jako obchodní ředitel ve společnosti Microsoft, kde měl na starosti vedení obchodního týmu ve 24 zemích střední a východní Evropy. Nicméně ve společnosti Ericsson působil již předtím, a to od roku 2000, přičemž byl zodpovědný za řízení obchodních aktivit ve Slovinsku a ve střední Evropě.

„Velmi si vážím příležitosti stát v čele české pobočky společnosti Ericsson. Mým cílem je společně s místním a regionálním týmem pomoci zákazníkům při zajišťování bezpečného, úspěšného a udržitelného podnikání budoucnosti s 5G. Své aktivity zaměříme na zavedení 5G v privátních sítích ve výrobě, elektronické zdravotnictví nebo na budování inteligentních měst „smart cities“, “ říká Cveto Gašperut.

Zavedení 5G přinese benefity v mnoha oblastech společenského života a umožní rozvoj nových služeb. „Chceme se proto soustředit také na spolupráci se startupy a českými univerzitami,“ dodává Gašperut.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.