facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 29. 8. 2017

Novým CEO české pobočky Sabris se stal Jan Gábriš

Na pozici CEO ve společnosti Sabris CZ byl nově jmenován Jan Gábriš, který zde nahradil Ivu Slížkovou. Ta se bude dále podílet na strategických rozhodnutích firmy na úrovni představenstva Sabris holdingu, SE. Jan Gábriš bude zodpovědný především za tvorbu a rozvoj obchodní strategie s cílem efektivně využít vysoký potenciál a dlouhodobé zkušenosti konzultantů v oblasti řešení SAP a Enterprise Content Managementu. Před příchodem do společnosti Sabris působil Jan Gábriš na obchodních a manažerských pozicích ve společnostech Oracle, Deloitte nebo S&T. Vystudoval na Fakultě strojního inženýrství ČVUT v Praze a následně absolvoval postgraduální studium zaměřené na CAM na VUT v Brně. Dále také získal titul Executive MBA na University of Edinburgh/ENPC Paris.



„Znalosti a praktické zkušeností našich konzultantů jsou naším největším bohatstvím, které budu chtít nejen co nejefektivněji využít, ale i dále rozvíjet. Mou vizí je také podpora inovací a nových vývojových trendů, které v našem portfoliu reprezentuje například SAP S/4HANA nebo nová řada OpenText Suite 16. Věřím, že tento přístup nám pomůže otevřít cestu k novým obchodním příležitostem a zajistit růst podílu na českém trhu,” řekl Jan Gábriš, CEO Sabris CZ, a dodal: „příležitost pak vidím zejména v rozšíření našich služeb o poskytování odborného poradenství při zavádění a provozu těchto moderních informačních technologií.“


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.