facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 17. 8. 2005

Nový USB Flash Drive s otočným designem

Prestigio_USB_flash_drive.jpgSpolečnost Prestigio International oznámila uvedení svého nového produktu z řady mobilních datových nosičů na trh. Nový Prestigio USB Flash Drive se objeví v obchodech po celé střední Evropě, na blízkém východě a v Africe už začátkem srpna. Prestigio USB Flash Drive je druhým produktem z řady mobilních datových nosičů společnosti Prestigio po zavedení Prestigia Pocket Drive (20GB) v dubnu letošního roku. Drive reprezentuje nejmenší a nejlehčí řešení pro bezpečné uskladnění a přenos osobních dokumentů, hudby, fotek a jiných dat. Má otočný ocelový kryt hlavy, který nejenom že poskytuje vynikající ochranu zařízení, ale zároveň řeší problémy se ztrátami krytu hlavy.

Prestigio USB Flash Drive podporuje, podobně jako USB ZIP a USB HDD, BIOS bootování, které umožňuje uživateli spustit zařízení na jakémkoliv počítači s využitím přizpůsobených nastavení. Jako doplněk poskytuje zařízení uživatelsky definovatelný Dual Zone, který umožňuje ochranu citlivých dat pomocí hesla a zakódování. Zařízení podporuje Plug&Play prostřednictvím USB spojení. Zařízení je kompatibilní s jakýmkoliv PC s 2.0 nebo 1.1 USB portem. Prestigio USB Flash Drive pracuje bez problémů ve všech rozšířených operačních systémech jako jsou Windows 98/SE, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS 9.08.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.